Frequently Asked Questions (FAQ)

Her på siden vil du finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring vores produkter og koncept. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 33 965 986 eller sende en mail til info@lordsc.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvor meget koster et skræddersyet jakkesæt?

Vores priser starter ved 4.990 kr for et 2-piece sæt, 5.990 kr for et 3-piece sæt og fra 1.295 kr for et ekstra par bukser. Alle priser er inkl. moms og perfect fit garanti.

Hvornår modtager jeg mine varer?

Kvalitet tager tid. Fra måltagning til at dit jakkesæt er færdigt går der 6 til 8 uger. Det samme gælder blazere og frakker. Skjorter tager 4 til 6 uger.

Er det muligt at fremskynde processen?

Det er muligt at tilkøbe ekspresslevering mod et tillæg på 50% – i så fald vil leveringstiden være 4 til 6 uger for jakkesæt og 2 til 4 uger for skjorter.

Hvor meget kan jeg selv påvirke designet?

Som kunde har du en lang række valgmuligheder der gør dine målsyede produkter unikke. Udover at man selv vælger metervaren, så kan man også vælge snit, antal knapper, slidser, revers, foer, håndsyning, initialer/monogram og meget mere. Vores kyndige rådgivere står klar til at hjælpe dig med at få alle disse valgmuligheder til at give mening. Alle detaljer er med til at sikre, at du står tilbage med et unikt jakkesæt der afspejler din stil og personlighed.

Jeg kender mine mål, kan jeg ikke bare sende dem til jer?

Hos Lords of Scandinavia ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvalitet eller pasform. Hvis du er førstegangskøber er det derfor nødvendigt at komme forbi vores showroom og få taget mål til din måleprofil.

Kan jeg se jeres skræddersyede jakkesæt før jeg bestiller?

Naturligvis, vi har altid en række skræddersyede jakkesæt der er klar til afhentning i vores showroom, som du er velkommen til at se og inspicere.

Hvor bliver jeres varer lavet?

Kun det bedste er godt nok. Alle vores varer bliver lavet i Tyskland og Schweitz, ligesom vi udelukkende bruger metervarer fra verdens førende væverier i Italien og England.

Skal jeg bestille tid?

Det anbefales at du booker en tid, men vi gør altid vores ypperste for at imødekomme kunder som kigger ind uden aftale.