Vores Metervarer

Med mere end 5.000 forskellige metervarer på lager har Lords of Scandinavia Danmarks største udvalg af eksklusive stoffer. Alt fra lækkert 100% uld til uld–og silkeblandinger, Cashmere-blends, Cashmere/Mink-blends, Merinould og meget, meget mere. Vi har metervarer i alle prisklasser og til enhver smag.

Metervaren udgør grundpillen i ethvert jakkesæt. Derfor bruger vi kun metervarer fra verdens mest anderkendte producenter såsom Scabal, Loro Piana, Cerutti 1881, Dormeuil, Zegna m.fl.

Cerruti f.eks. er beliggende i den smukke italienske Biella region, som med sine mange vandressourcer, ligger optimalt i forhold til vaskning og forarbejdning af ulden. Siden 1800-tallet har Biella regionen været garant for metervarer af højeste kvalitet. Scabal og Dormeuil f.eks., er begge klassiske engelske stofproducenter, som er fast inventar på famøse Savile Row i London.

Hvor metervaren er produceret er afgørende for kvaliteten. Jakkesæt er en europæisk tradition, og ingen er bedre til at producere metervarer end Italien og England, som i flere århundreder har forfinet deres væveteknikker.

Sjældent har udsagnet ”Du får hvad du betaler for” været mere relevant, end når man køber metervarer til jakkesæt og skjorter. Når først du har prøvet et målsyet jakkesæt fra Lords, så vil intet andet være godt nok.

Udvalgte møller (åbner i nyt vindue):
Scabal
Loro Piana
Ermenegildo Zegna